Over ons

Lees meer over wie wij zijn

Thom is de drijvende kracht achter het design en de communicatiestrategie van Expeditie Onderwijs. Met zijn achtergrond in grafisch ontwerp, branding en communicatie brengt hij een frisse en innovatieve aanpak naar onze diverse communicatietools en concepten. Thom heeft een scherp oog voor detail en een passie voor het creëren van samenhangende en aansprekende ontwerpen. Deze zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook altijd goed doordacht en effectief.

Thom de Jonge

Maartje is een veelzijdige verbinder. Ze werkte jarenlang als psycholoog in diverse onderwijsorganisaties, maar ook heeft ze ervaring als kwaliteitsmanager, coach en therapeut. Door haar nuchterheid en rust maakt ze makkelijk verbinding. Omdat ze zich inleeft in de belevingswereld van anderen en aanvoelt wat er nodig is, weet ze het beste uit mensen en teams te halen. Maartje is altijd op zoek naar groei en ontwikkeling. Ze hoort ook wat er niet wordt gezegd.

Maartje Zwarteveen

Jan put uit een uitgebreide ervaring in onderwijs, overheid, welzijn en zorg. Als medeoprichter van Nieuw Organiseren heeft hij de expeditieaanpak ontwikkeld, geleid door de principes van vertrouwen, verbinding en verantwoordelijkheid. Deze aanpak is voor Expeditie Onderwijs vertaald naar een aantal inspirerende expeditieprogramma’s. Jan schrijft graag: boeken, artikelen en blogs, maar desgewenst ook jullie beleid en plannen.

Jan de Jonge

Mouse hover
Beweeg de muis over een van de afbeeldingen
Touch
Klik op een van de afbeeldingen

Over ons

Met Expeditie Onderwijs helpen we onderwijsorganisaties om duurzame ontwikkeling tot stand te brengen.

Hoe?

Niet door van bovenaf te bepalen wat er moet gebeuren, maar door nieuwsgierig met elkaar op onderzoek uit te gaan, nieuwe dingen te ontdekken en door te voeren in de dagelijkse praktijk. Door ons vooral te richten op plekken waar energie zit en beweging mogelijk is.

We zien ontwikkeling als een interessant, gezamenlijk avontuur: op expeditie!

Wij laten ons inspireren door de principes van nieuw organiseren: vertrouwen, verantwoordelijkheid en verbinding.

In de afgelopen tien jaar hebben we daar veel ervaring mee opgedaan, vooral in het noorden en oosten van het land. In dat verband hebben we o.a. expeditieprogramma’s, expeditiespellen en expeditiekaarten ontwikkeld.

Meer informatie nodig? Laat het ons weten!